Пореден неприятен случай с авиокомпания България Ер.  Днешният полет от

...
Пореден неприятен случай с авиокомпания България Ер.  Днешният полет от
Коментари Харесай

България Ер изостави десетки пътници в Берлин

Пореден противен случай с самолетна компания България Ер. 

Днешният полет от Берлин за София, който трябваше да излети в 10,10 часа, освен, че закъсня с часове, само че се оказа, че българският транспортьор е изпратил за полета машина с доста по-малко места, в сравнение с са продадените билети.

" Попаднахме в неуместна обстановка. До 12,30 часа никой не можеше да ни каже нищо, за какво се бави полетът. Наложи се да звъня до София, с цел да схвана, че самолетът, който трябваше да ни обслужи, още е в България ", описа пред OFFNews потърпевша от хаоса пътничка.

След като в последна сметка на летището в Берлин се появил аероплан на България Ер, се оказало, че местата на борда са с 30 по-малко от продадените билети.

Една част от хората съумели да се качат, само че други останали в немската столица без каквото и да е пояснение на какъв принцип са подбрани " привилегированите " клиенти. По този метод " късата съчка " изтеглили възрастни хора и фамилии с дребни деца.

България Ер няма собствен представител на летище " Тегел " в Берлин и връзката с компанията е извънредно затруднена. Съдействие получихме само от компанията, от която закупихме билетите си, изясни читателката ни.

Оттам единственият вид за превоз до София, който й предложили бил късно довечера с полет с прехвърляне във Виена.
Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР